Skip to main content

Ostrzeżenie przed ryzykiem: Kontrakty CFD są złożonymi instrumentami i wiążą się z wysokim ryzykiem szybkiej straty pieniędzy z powodu dźwigni finansowej (mnożnika). 74.91% rachunków inwestorów detalicznych traci pieniądze podczas handlu kontraktami CFD u tego dostawcy. Zastanów się, czy rozumiesz, jak działają kontrakty CFD i czy możesz sobie pozwolić na znaczne ryzyko straty pieniędzy. Kliknij tutaj, aby przeczytać nasze pełne Ostrzeżenie o ryzyku.

74.91% rachunków inwestorów detalicznych traci pieniądze podczas handlu kontraktami CFD u tego dostawcy.

Libertex, new Premium Plus Partner of Valencia CF

Libertex, nový Premium Plus partner Valencia CF

Mon, 08/26/2019 - 09:18

Nadnárodní sektor pro obchodování se stává novým sponzorem klubu do roku 2021

Valencia CF dosáhla dohody s Libertexem, nadnárodním finančním skautem v sektoru obchodování, považovaným za nejlepší aplikaci pro obchodování roku 2018. Touto dohodou se finanční společnost stane novým partnerem Premium Plus Valencie CF do 30. června 2021.

Logo Libertex bude nyní umístěno na zadní straně zápasových i tréninkových dresů a také bude viditelné na reklamních plochách stadionu Mestalla, tréninkových plochách Paterna, na institucionálních akcích a v digitálních médiích klubu: v oficiální aplikaci, na stránkách www.valenciacf.com a na sociálních sítích.

Valencia CF se tak stává nejlepším spojencem pro Libertex, jehož cílem je zvýšit povědomí o značce jak ve Španělsku, tak i na mezinárodní úrovni, se zvláštním důrazem na latinskoamerické a jihoasijské trhy, aby dosáhla dopadu na stovky milionů lidí, když bude klub z Valencie bojovat v nejprestižnějších soutěžích.

Díky této dohodě budou moci zákazníci Libertexu a fanoušci Valencie CF těžit z promoakcí, exkluzivních nabídek, budou se moci účastnit setkání s hráči a budou mít mnoho dalších příležitostí pro jedinečné zážitky jak s Libertexem, tak s Valencií CF.

Prezident Anil Murthy je „velmi spokojen s dohodou dosaženou s Libertexem, další nadnárodní společností, která se připojuje k Valencii CF, aby nadále rostla jak lokálně, tak globálně. Libertex je příkladem seriózní a solventní společnosti na velmi konkurenčním trhu, která chce upevnit svou pozici lídra v celém odvětví, stejným způsobem jako se o to během své historie snažila Valencia CF.“

Michael Geiger, výkonný ředitel Libertexu, uznává, že „Valencia CF je špičkový klub na mezinárodní úrovni s dlouhou a úspěšnou historií, s nímž sdílíme společné pocity co se týče emocí, vášní a příběhů se šťastným koncem. Valencia CF je dokonalým partnerem k šíření naší značky, našeho poselství a našich služeb potenciálním zákazníkům, abychom mohli nadále růst na trhu. Věříme, že to bude pro obě strany skvělá a ambiciózní sezóna a budeme se navzájem podporovat. ”

Generální ředitel Libertexu Andrey Nikolajev zase uznává, že „toto partnerství nám umožní nabídnout našim zákazníkům výhody. Jako klient budete mít možnost prožít zážitky z první ruky s historickým klubem LaLiga, nejlepší ligou na světě.“

S více než 30 mezinárodními oceními, z nichž nejnovější je Nejlepší makléř s kryptoměnou a Nejlepší aplikace pro obchodování roku 2018 v prestižním ocenění Forex Awards, má společnost založená v roce 1997 portfolio 2,2 milionu zákazníků žijících ve 110 zemích a nabízí svým uživatelům více než 240 obchodních aktiv, s nimiž mohou pracovat.

Libertex je považován za jednu z nejlepších webových a mobilních platforem, které zajišťují bezpečné nákupy různých finančních aktiv (akcií, měn, indexů a komodit). Nabízí svým uživatelům intuitivní, jednoduchou a jasnou platformu pro odborníky i začátečníky v oblasti obchodu, která poskytuje školení a vytváří didaktické akce zaměřené na fanoušky.