Skip to main content

Ostrzeżenie przed ryzykiem: Kontrakty CFD są złożonymi instrumentami i wiążą się z wysokim ryzykiem szybkiej straty pieniędzy z powodu dźwigni finansowej (mnożnika). 73.77% rachunków inwestorów detalicznych traci pieniądze podczas handlu kontraktami CFD u tego dostawcy. Zastanów się, czy rozumiesz, jak działają kontrakty CFD i czy możesz sobie pozwolić na znaczne ryzyko straty pieniędzy. Kliknij tutaj, aby przeczytać nasze pełne Ostrzeżenie o ryzyku.

73.77% rachunków inwestorów detalicznych traci pieniądze podczas handlu kontraktami CFD u tego dostawcy.

Libertex: outstanding new partner for Getafe CF

Libertex: nový vynikající partner pro Getafe CF

Mon, 08/26/2019 - 09:36

Libertex, nejlepší obchodní aplikace roku 2018, je nejnovějším partnerem Getafe Club de Fútbol. Online broker a madridský tým podepsali sponzorskou dohodu, která ukáže značku Libertex na dresech modrého týmu, a to jak v domácích soutěžích - LaLiga a Copa del Rey - a v Evropské lize UEFA, do které vstoupí Getafe CF po dosažení obdivuhodného pátého místa v minulé sezóně.

Dohoda o exkluzivním partnerství bude zahrnovat i branding na statických i dynamických reklamních plochách stadionu Coliseum Alfonso Pérez a na tréninkových plochách, dále na sociálních sítích, na internetových stránkách klubu a během zvláštních akcí.

Aliance bude také znamenat rozšíření značky Libertex na španělských a evropských trzích, ale i v Latinské Americe a jihovýchodní Asii, neboť vychází z jednoho z nejzdatnějších družstev nejlepší ligy na světě, která má významný globální vliv.

Zákazníci Libertexu a členové Getafe CF mohou využít mnoha akcí, jako jsou běžné a VIP vstupenky, speciální nabídky, setkání s hráči, exkluzivní nabídky a další jedinečné zážitky.

Michael Geiger, ředitel Libertexu prohlásil: „Getafe měl vynikající sezónu, což dokazuje, že mohou dosáhnout ambiciózních cílů. Jsou mladý, ale agresivní klub, který si jde za svým cílem, vždy orientovaný na růst, a to jsou hodnoty, které sdílí i Libertex. Pevně věříme, že naše nové partnerství nám umožní se intenzivněji a efektivněji spojit s větší komunitou online obchodníků po celém světě. Všichni doufáme, že to bude skvělá sezóna a jsme přesvědčeni, že Getafe bude dokonalým partnerem.“

Generální ředitel Libertexu Andrey Nikolajev řekl: „Díky této dohodě naši klienti osobně pocítí emoce LaLigy a Evropské ligy UEFA. Jsme si jisti, že řada nabídek, které budeme po celou sezónu nabízet, splní všechna jejich očekávání, vyzýváme všechny, aby se k nám připojili v tomto jedinečném dobrodružství.“

Ángel Torres, předseda Getafe CF, řekl: „Jsme velmi rádi, že můžeme přivítat značku jako Libertex do rodinyazulona. Od tohoto okamžiku jsou součástí rodiny a doufáme, že tato cesta, na kterou se vydáváme, bude zcela uspokojivá pro obě strany.“